-37%

MicroSD 64GB Netac U3 V3 A1


Despre acest articol

【Pachet de 3 carduri SD de 64 GB rentabile】 Cardul Netac TF poate atinge viteze UHS-I de clasa 10 de până la 100 MB/s pentru stocare ușoară și transferuri rapide, împreună cu o interfață UHS-I avansată și viteză de scriere de până la 30 Mb/s.

【Păstrează datele în siguranță】Netac Carte Micro SD are un cip de înaltă calitate și suficient de durabil pentru a se proteja de temperaturi extreme, șocuri, apă și raze X. Cardul de memorie păstrează întotdeauna datele în siguranță.

【Compact și ușor de utilizat】 Carte de memorie de 64 GB poate fi folosită pentru a face copii de rezervă sau pentru a stoca imagini de înaltă rezoluție, filme, documente, muzică și multe altele. Formatați exFAT.

【Acceptă clasa de performanță a aplicației A1】MicroSD acceptă clasa de performanță a aplicației A1, care vă permite să vă accelerați fluxul de lucru, permițând aplicațiilor să ruleze mai rapid pe smartphone-uri și tablete.

【Compatibilitate ridicată pe mai multe dispozitive】 Cardul SD este ideal pentru camere GoPro, smartphone-uri Android, tablete, camere sportive digitale, console de jocuri, camere de bord, drone și sisteme de supraveghere, printre altele.

Notă: Produsele cu prize electrice sunt proiectate pentru utilizare în SUA. Prizele și tensiunea diferă la nivel internațional, iar acest produs poate necesita un adaptor sau un convertor pentru a fi utilizat în destinația dvs. Vă rugăm să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

MicroSD 64GB Netac U3 V3 A1

  • Product Code: MicroSD 64GB Netac U3 V3 A1
  • Availability: In Stock
  • lei270.00
  • lei170.00

  • Ex Tax: lei170.00

Tags: MicroSD 64GB Netac U3 V3 A1